Akademispor’dan Banvit’e Dört Transfer

Geçtiğimiz sezon kurulan,katıldığı liglerde kendi kategorilerinde Başarlı performanslar gösteren Aydın Akademispor’un 4 oyuncusu, Beko Baskebol Ligi takımlarından Bandırma Banvit’in altyapı antrenmanlarına gidecek.

Bursa Minikler Basketbol Şenliği’nde giydikleri Nazilli Belediyespor forması ile kendilerini izleyen Banvitspor yetkililerine beğendiren Akademisporlu Alperen Şahin, Akın Cem Tutal, Yiğit Gündoğdu ve Ali Öztürk antrenörleri Edip Kar ile birlikte Bandırma’nın yolunu tutacak. Banvitspor yetkililerine Bursa’da kendilerini beğendiren oyuncular, Bandırma’da üç gün Banvitsporlu yaşıtlarıyla antrenmanlara katılacak.

Antrenör Edip Kar, yaptığı açıklamada oyuncularının Bursa’daki turnuvada iyi performans sergilediğini söyledi.

Kar, “3 gün boyunca Bandırma’da kalacağız. Banvitspor oyuncularımızı beğenirse, oyuncularımız orada kalacak. Okulları, yeme-içme ve kalmaları kulüp tarafından karşılanacak” dedi.

Kulüp Başkanı Aydın Şengül ise, genç basketbolculara verdikleri emeklerin karşılıklarını aldıkları için son derece memnun olduklarını söyledi.

Veliler ile birlikte kulübü kurduklarını belirten Şengül, “Geldiğimiz nokta bizi mutlu ediyor. Kulübümüzde 118 sporcu var.Yaz-kış demeden devamlı çalışıyoruz. Dört oyuncumuzun da Banvit’te kalmalarını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA