Adanaspor’da Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Adanaspor’un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, 46. yaş gününü futbolcularla ve teknik heyetle birlikte kutladı.

Turuncu-beyazlı takımın Kartepe kampındaki çalışmaları devam ederken, futbolcular ve teknik heyet Basın Sözcüsü Bülent Uzel’e doğum günü sürprizi yaptı. Akşam yemeğinin ardından futbolcular doğum günü pastasını alarak Bülent Uzel’in masasına geldiler. Mumları üfleyen Uzel’i ilk olarak Teknik Direktör Ekrem Al kutladı. Daha sonra futbolcular ve kulüp personeli de 46 yaşına giren Uzel’i tebrik ettiler.

Burada bir konuşma yapan uze, Adanaspor’un bir aile olduğunu ve önemli günlerde bağların daha da kuvvetlendiğini söyledi.

Uzel, “Yeni yaşımı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimle kutlamak çok güzel.Sağ olsunlar unutmamışlar ve bir an olsun kamp stresinden hepimiz uzaklaştık.Tek düşüncemiz nice başarılara beraberce imza atmaktır’’dedi.

Öte yandan kulüp tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfaspor maçında sakatlanan kaleci Tolgahan Acar’ın tedavisine başlandığı belirtildi. Tolgahan'ın sakatlığının beklendiği kadar önemli olmaması teknik heyeti sevindirirken, oyuncunun sahalara ne zaman döneceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Kaynak: İHA