Çorum Belediyespor Yönetiminden Ziraat Odası'na Ziyaret

ÇORUM - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un Kulüp Başkanı Zeki Gül, "Hem sporda başarı çıtasını daha yükseklere çıkatmak hem de kentimizi dışarıda en güzel şekilde tanıtmak için herkesten katkı bekliyoruz" dedi.

Gül, beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'ı ziyerat etti. Gül, mesleki ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretler kapsamında kentin tek profesyonel takımına destek istediklerini söyledi.

Çorum Belediyespor'u en üst noktaralara taşımayı hedeflediklerini dile getiren Gül, şunları kaydetti:

"Çorum'un adını taşıyan, başında Çorum olan her takım kentimizin takımıdır. Çorum Belediyespor da kentimizi temsil eden profesyonel yegane takımımızdır. Çorumlu olan herkes, Çorum'u temsil eden takımına sahip çıkmalıdır. Sahip çıkmak, Çorum sporunu Çorum dışında tanıtma imkanıdır. Spor, kentimizi tanıtma adına en önemli unsurlardan bir tanesidir. Bizler de hem sporda başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak hem de kentimizi dışarıda en güzel şekilde tanıtmak için herkesten katkı bekliyoruz."

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan da oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eerek, "Biz Çorum'u her alanda temsil eden herkesin yanında oluruz ve destekleriz. Çorum Belediyespor'a da elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Kaynak: AA