Altınordu'nun Golcüleri Hedef Büyüttü

İZMİR - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Altınordu'nun geçen sezon 37 gol atan forvetleri Coşkun Yılmaz, Doğan Karakuş ve Gökhan Gümüşsu, yeni sezonda hedeflerini 50 gol olarak belirledi.

Geçen sezon Kocaelispor'da 22 gol kaydeden Doğan Karakuş, Balıkesirspor ve Altınordu'da 11 gole ulaşan Coşkun Yılmaz ile 4 gol sevinci yaşayan Gökhan Gümüşsu, toplamda attıkları 37 golü yeni sezonda 50'ye yükseltmek istiyor.

Takım kaptanı Coşkun Yılmaz, yaptığı açıklamada, geçen sezonki sağlam iskeleti koruduklarını ve takviyelerle daha kaliteli bir takım olduklarını belirterek, "Bundan sonra iş bize düşüyor. Altınordu armasını, her geçen gün daha yükseğe taşımalıyız" dedi.

-İlk etap çalışmaları bugün sona erecek

Yeni sezon hazırlıklarına Selçuk tesislerinde sürdüren Altınordu, çalışmalarının ilk bölümünü bugün tamamlayacak. Futbolculara 2 gün izin verilen İzmir temsilcisi, pazar günü toplanarak ikinci etap kampı için Bolu'ya gidecek.

Altınordu, Bolu'da 30 Temmuz'da Karşıyaka, 3 Ağustos'ta Ankaraspor ve 6 Ağustos'ta ise Keçiörengücü ile üç hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: AA