Adanaspor İlk Hazırlık Maçını Kaybetti

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartepe’de oynadığı ilk hazırlık maçında Şanlıurfaspor’a 2-1 yenildi.

İlk yarısı çekişmeli geçen mücadelede zaman zaman her iki takımda önemli ve etkili pozisyonlar yakaladı.Turuncu Beyazlı takımın golünü Chibuzoru atarken Şanlıurfaspor'un iki golünü de siyahi oyuncu Banahane kaydetti.

Geçtiğimiz sezon sakatlanan ve ameliyat olan Talha Mayhoş, Şanlıurfaspor maçının son 15 dakikası ve Kocaelispor karşılaşmasının son 20 dakikasında forma şansı buldu. Yaklaşık 8 ay sonra formasına kavuşan genç futbolcunun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Karşılaşmanın 25. dakikasında girdiği ikili mücadelede yerde kalan kaleci Tolgahan yerini Aykut’a bıraktı. MR’ı çekilcek olan Tolgahan'ın son durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Öte yandan antrenmanda dizinden sakatlanan genç oyuncu Tayfun’un dizindeki ağrıları devam ediyor. Sakarya’da MR'ı çekilen Tayfun’un durumunun da bugün belli olacağı belirtildi.

Adanaspor takımı hazırlık maçı oynayacağı gün dahi antrenman yapıyor. Karşılaşmalarını genelde saat 17:00’da oynayan takım sabahları kondisyon antrenmanları yaparak günü boş geçmiyor.

Bu arada, Kartepe kampına getirilen genç oyuncular 3. ligde mücadele eden Kocaelispor ile hazırlık müsabakası oynadı. Bu maçta genç oyuncuların tamamına şans veren Teknik Direktör Ekrem Al maçı dikkatle izledi. Karşılaşma golsüz sona ererken Çetin de bu maçın son 10 dakikasında görev yaptı.

Kaynak: İHA