Yeni Transferler, İftar Yemeğinde Protokolle Tanıştı

YOZGAT - Bölgesel Amatör Lig'de Yozgat'ı temsil eden Sorgun Belediyespor'un yeni transferleri, verilen bir iftar yemeğinde protokolle tanıştırıldı.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından Üçtepeler'de bulunan Belediye Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe, Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney, Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Soner Bölükbaşı, işadamları, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemek sonrası konuşan Kaymakam Kılıç, Sorgun'un büyük bir ilçe olduğunu ve taraftarıyla, yöneticisiyle takıma büyük bir destek sağladığını ifade etti.

Kılıç Sorgun Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig'den daha üst liglerde yer alması gerektiğin vurgu yaparak, futbolculardan büyük bir mücadele vererek bu yıl, bu özlemi gidermelerini istedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise, 4 yıldır Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Sorgun Belediyespor'da, bu güne kadar oynayan futbolcuların hiç birinin alacağının kalmadığını söyledi.

Şimşek söyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl takım çok iyi giderken, bazı oyuncular parayı ön plana çıkardılar, bu nedenle de takımda motivasyon düştü. Sizler bu takımda yenisiniz. Bu ilçe üst ligleri hak ediyor. Çıkın onurunuzla, gururunuzla mücadele edin. Kendinizin geleceği için mücadele edin. Takımımızı üst liglere taşıyın. Korkmayın, sizlerin de kulüpte parası kalmaz. Biz belediye olarak her türlü maddi ve manevi desteği sağlamaya hazırız."

Kaynak: AA