Yeni Çanspor İbrahim Küçük İle Sözleşme Yeniledi

Geçen yıl Çanakkale Süper Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra Bigaspor engelini de geçerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Yeni Çanspor, teknik direktör sorununu takımı geçen yıl çalıştıran İbrahim Küçük ile anlaşarak çözdü.

Kulüp lokalinde Kulüp Başkanı Kemal Yüksel, altyapı sorumlusu Abdullah Deniz ve genel koordinatör Ünsal Dirlik’in de yer aldığı anlaşma sonrası açıklamada bulunan Yeni Çanspor teknik direktörü İbrahim Küçük, “Geçen yılki şampiyonluk bize mal edilse de çok büyük bir zincir oluşturduk. Ben küçük bir halkayım. Başta kulüp başkanımız Kemal Yüksel ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Geçen sene davet edildiğimde inanarak severek isteyerek geldik ve başarılı olduk. Allah bizi utandırmadı. Öncelikle bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Bozcaadaspor’un üzerinde yer alacağız ve daha güçlü bir Yeni Çanspor ortaya koyacağız. Takımımızın hak ettiği yere getirerek başarılı, daha iyi, eski parlak günlerine layık olduğu yere geleceğine inancım tamdır. Bunun için bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Çanspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel de, önümüzdeki günlerde iç transferin bitirileceğini ve dış transferlerle beraber toplu imza töreni düzenleneceğini söyledi.

Kaynak: İHA