Sanica Boru Elazığspor'dan "Gekas" Haberine Yalanlama

ELAZIĞ - Sanica Boru Elazığspor Kulübü, bazı basın organlarında yer alan Yunan futbolcu Theofanis Gekas'ın bordo-beyazlı ekibin Hollanda kampına katıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın ve yayın organlarında çıkan Theofanis Gekas'ın transfer görüşmelerini yapmak üzere Elazığspor'un Hollanda kampına katıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen futbolcuyla ilgili kulübümüz herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmamıştır" denildi.

Bu arada kulübün sportif direktörü Yasir Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce de benzer transfer iddialarının ortaya atıldığını belirtti.

Dayanağı olmayan ve birinci ağızdan alınmayan bilgilerin haberleleştirilerek kamuoyunun yanlış yönlendirilmesinin doğru olmadığını vurgulayan Elmacı, şunları kaydetti:

"Bu da diğerleri gibi yalan bir haber. Theofanis Gekas ile bir görüşmemiz kesinlikle olmadı. Görüştüğümüz 3 yabancı oyuncu var. Bunları da en kısa zamanda netleştirmeye çalışacağız. Yeni trasferlerimiz İbrahim Kaş ile Mehmet Nas da bu akşam Hollanda'daki kampımıza katılarak çalışmalara başlayacaklar."

Kaynak: AA