Fenerbahçe’nin 2013-2014 Sezonu Formaları Görücüye Çıktı

Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımı’nın 2013/2014 Futbol Sezonu’nda giyeceği adidas formalarının tanıtımı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen özel bir organizasyonla yapıldı.

Fenerbahçe’nin Hollanda’nın PSV Eindhoven takımıyla oynadığı hazırlık maçın öncesinde dev perde ve özel ışık gösterileri eşliğinde sunulan yeni sezon adidas formaları göz kamaştırdı. Lansman, kulüp yöneticileri, futbolcular ve taraftarları bir araya getirdi.

Bu gece için, adidas ve Fenerium işbirliği ile özel olarak hazırlanan ve Türkiye’ de ilk kez kullanılan dev perde üzerinde gerçekleştirilen muhteşem bir şov ile yeni sezon adidas formaları özel efektler eşliğinde taraftarla buluşturuldu. Her bir forma için özel olarak kurgulanan şovda, sıra Taraftarın Gücü Forması’na geldiğinde, geceye katılan tüm taraftarlar yanlarında getirdikleri atkıları sallayarak bu eşsiz şovun bir parçası oldular ve canlı görüntülerle kendilerini formanın üzerinde gördüler.

2013-2014 sezonu için hazırlanan 3 farklı formanın her biri, “kulübün köklü geçmişi”, “sporcular” ve “efsane taraftarlar” olmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü’nün temellerini oluşturan üç değere atfedildi.

FORMALAR SATIŞA ÇIKTI
Fenerbahçe Futbol A Takımı 2013/ 2014 Futbol Sezonu maç formaları, 25 Temmuz itibariyle tüm adidas satış noktaları ve Fenerium mağazalarında 110,00 TL’lik satış fiyatıyla Fenerbahçe taraftarlarının beğenisine sunuldu.

Kaynak: İHA