Genç Bayan Güreş Milli Takımı Yalova’da Kampa Girecek

Genç Bayan Milli Güreş takımı Yalova’da kampa girecek.

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Güreş Federasyonu ile yazışmaların yapıldığını Genç Bayan Milli Güreş takımını Yalova’da ağırlayacaklarını söyledi.

30 kişilik milli takım kafilesinin kamp müdürlüğünü Mehmet Zeybekoğlu yapacak. Kafilede ayrıca, Yılmaz Arslan teknik direktör olarak, Habil Kara, Süleyman Kenger, Şemsettin Yıldız, Zeynep Yıldırım Diri’de antrenör olarak görev yapacaklar.

12 Ağustos’a kadar Yalova’da çalışacak Genç Bayan Milli Güreş takımı, daha sonra 16-22 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak Büyük ve Genç Bayanlar Güreş Dünya Şampiyonasına katılacak.

Geçtiğimiz yılda Genç Bayan Milli Güreş Takımı'nın Yalova’da kamp yaptığına vurgu yapan Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete, "Yalova olarak geçtiğimiz yılda Genç Bayan Milli Güreş Takımı'nı ağırlamıştık. Kamp 28 Temmuz'da başlayacak ve 12 Ağustos'ta son bulacak. Kamp sonrası Büyük ve Genç Bayanlar Güreş Dünya Şampiyonası'na katılacaklar. Kamp süresi boyunca millilerimizin Bahçelievler İlköğretim Okulu Spor Salonunda çalışmalarını ön görüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA