Edirnespor’da Transfer Devam Ediyor

Edirnespor Kadın Basketbol Takımının yeni sezon kadro oluşturma çalışmaları hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta açıklanan 5 yeni transferin ardından bugün kulübün yeni yönetim kurulu üyelerinden Gözde Emel tarafından Gamze Türkoğlu transferi duyurdu.
Edirne’de basketbol kulüplerinde yönetim düzeyinde görev alan ilk kadın üye olan Gözde Emel, yeni transfer Gamze Türkoğlu hakkında bilgiler verdi.

Emel, yeni transfer Gamze Türkoğlu’nun 1983 İstanbul doğumlu, 1.83 boyunca ve forvet pozisyonunda oynadığını belirterek; “ Yeni transferimiz Gamze Türkoğlu, basketbola İstanbul Enkaspor’da başlayıp; Kocaelispor, Sakarya As Akyazı, Tarsus Belediyesi, Samsun Basketbol Kulübü, TED Ankara Koleji, Antakya Belediyesi, Güre Belediyesi ve son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi takımlarında TKB2L ve TKBL’de forma giydi. Geçtiğimiz sezon TKB2L’de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyesi takımında 21 maçta, 33.46 dakika ortalamada, 9.9 sayı, 8.8 ribaund, 1.7 asist ve 1 top çalma ortalaması istatistikleri ile oynadı.TKB2L’de bu yıl da iddialı bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon Play-off kapısından geri döndük ama bu sezon hedefimiz TKBL’ne yükselmek ve yeni sezon kadromuzu bu hedef çerçevesinde oluşturuyoruz. Teknik heyetimizin titiz çalışmaları sonucu, bugüne kadar ki kariyerlerinde kendilerini ispat etmiş başarılı oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Basketbolun çok sevildiği Edirnemizde seyircilerimiz ve taraftarlarımız çok daha zevkli ve heyecanlı kadın basketbol maçları izleyecekler. Gamze Türkoğlu’da hedeflerimize uygun, başarılı bir basketbolcu. Edirnespor forması ile çok başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz. Yeni transferimizin Edirnesporumuza hayırlı olmasını diliyor ve Gamze’ye Edirne’ye hoş geldin diyorum” dedi.

Kaynak: İHA