Çankırıspor Yönetimine Taraftardan İftar Yemeği

ÇANKIRI - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, teknik heyet ve futbolcular, taraftarı Sefa Yeşildağ'ın evinde iftar yemeğine konuk oldu.

Karaali, yemekten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcular ve teknik heyetle Yeşildağ'ın twitter üzerinden iftar davetine icabet ettiklerini söyledi.

Çankırıspor'un pek çok yenilikle taraftar kitlesine yönelik bu yıl farklı projeler yürüttüğünü belirten Karaali, şöyle devam etti:

"Gurbette yaşayan Çankırılılar için önemli projelerimiz var. Onları sürekli Çankırıspor gündemiyle coşkulu tutmaya gayret ediyoruz. Özellikle bu yıl Çankırıspor'un aile takımı olması noktasında ailelerle etkin bir taraftar profili yaratma gayreti içerisindeyiz. Ev sahibi taraftarımız bize Çankırı'nın farklı yemek kültürünü, Türkiye'nin farlı yerlerinden gelen futbolcularımıza yöresel kültürümüzü tanıtmış oldu. Sefa beyi, eşi ve çocuklarıyla maçlarımızda görmeyi arzu ediyoruz."

Sefa Yeşildağ da Çankırıspor'u her zaman en iyi yerlerde görme arzusunda olduklarını belirtti.

Çankırıspor başkanı, teknik heyet ve futbolcuları evinde ağırladığı için mutlu olduğunu ifade eden Yeşildağ, "Twetter üzerinden başkanımıza davet gönderdim. Başkanımız da sağ olsun bizi kırmayıp, evimize iftara geldi. Onları evimizde ağırlamak bizim için bir onur, kendilerine elimizden geldiği kadarıyla misafirperverlik göstermeye çalıştık. Onlara yöresel yemeklerimizden ikram ettik" diye konuştu.

Futbolcu Niyazi Nayer Nazlı da bu tür davetlerin taraftarla futbolcu arasındaki kaynaşmayı ve dayanışmayı artığını kaydetti.

İftara, Çankırıspor teknik heyetinden Burhan Akcan ve Özlem Araç, futbolcular Orkan Balkan, İbrahim Karaca, Niyazi Nayer Nazlı, Yekta Berk Kahraman, Caner Metin ve Serkan Çelik katıldı.

Kaynak: AA