4. Mambo Plaj Voleybol Turnuvası'nın Şampiyonu Belli Oldu

Plaj voleybolu turnuvalarının gelenekselleştiği Mambo Beach Club’ın mükemmel kumsalında bu defa filenin yıldızları “Atatürk Gençliği” oldu.

Her haftasonu 3 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan Mambo Beach Club’da 21 Temmuz Cumartesi günü, 4.’sü yapılan turnuvaya 24 Takım katıldı.

Turnuvanın açılış maçını Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından oluşturulan “TBF” adlı takımlar yaptı. Toplam 24 takımın katıldığı turnuvanın 1.’si Atatürk Gençliği, 2.’si Çapuling ve 3.’sü Kelebekler adlı takımlar oldu. Takımlar arasında kıyasıya geçen çeyrek final, yarı final ve final maçlarını izleyen Mambo Beach Club misafirleri de; Çuval, Paletle koşma ve Halat çekme yarışmalarına katılarak hem ödül kazandılar hem de eğlendiler.

İlk üç’e giren takımlar çeşitli hediyeler kazandı. 4. Mambo Beach Club Plaj Voleybolu birincisi sezon boyunca Mambo’ya ücretsiz giriş yapma hakkının yanı sıra çeşitli içkiler kazandılar.

MAMBO’DA SEZON SÜRPRİZLERİ
Mambo bu sezon Popüler müziğin yanı sıra Electronik müziğin Dünya’ca ünlü isimleri ile Deep House ve House müzik sevenlerin kalbini fethedecek bir program hazırladı.

Kaynak: İHA