Galatasaray Hazırlık Maçlarında İlk Beraberliğini Aldı

İZMİR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sezon öncesinde oynadığı 3. hazırlık karşılaşmasında ilk beraberliğini aldı.

Geçen sezon olduğu gibi, sezon öncesinde İzmir'de hazırlık maçı yapan Galatasaray, Atatürk Stadı'nda ağırladığı rakibi karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen 3-3 berabere kaldı. Dany'nin kırmızı kartla oyun dışında kaldığı Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında ilk beraberliğini aldı.

-Drogba Atatürk Stadı'nda yine attı-

Daha önce Fildişi Sahili Milli Takımı ile özel maçta Atatürk Stadı'nda Türkiye karşı forma giyen Drogba, 11 Şubat 2009'da oynanan ve 1-1 biten karşılaşmada takımının tek golünü atmıştı. İkinci yarıda yerini Burak Yılmaz'a bırakan golcü oyuncu Malaga karşısında da takımının 2. golünü kaydetti.

-Schuster yine kaybetmedi-

Daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Malaga Teknik Direktörü Bernd Schuster, Beşiktaş'ın başında Süper Lig'de 28 Kasım 2010'da Galatasaray'ı 2-1 yenmeyi başarmıştı. Alman teknik direktör hazırlık maçında Malaga ile 3-3 berabere kaldı.

-Hazırlık maçları-

Malaga maçından önce İngiltere'de Shrewsbury Town ve Notts County ile karşılaşan Galatatasaray, Shrewsbury Town'u Emre Çolak, Amrabat ve Sneijder'ın golleriyle 3-0, Notts County'i ise Burak Yılmaz ve Sneijder ile 2-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını yarından itibaren Slovenya'nın Bled kentinde sürdürecek Galatasaray, 29 Temmuz Pazartesi günü İtalya'nın Napoli kentindeki Stadio San Paolo'da Napoli'yle karşılaşacak. Galatasaray daha sonra 3-4 Ağustos'ta Arsenal'ın ev sahipliğindeki Emirates Kupası'nda Porto ve Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kalan hazırlık maçlarının programı şöyle:

29 Temmuz Pazartesi: 21.45 SSC Napoli-Galatasaray

3 Ağustos Cumartesi: 16.00 Galatasaray-Porto

4 Ağustos Pazar: 18.20 Arsenal-Galatasaray

-Yeni kamp Slovenya'da-

Yarın İzmir'de Slovenya'ya gidecek Galatasaray'ın kamp kadrosu şöyle: Fernando Muslera, Eray İşcan, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu,Felipe Melo, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Erman Kılıç, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Kazım Kazım,Johan Elmander, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Kaynak: AA