Koç: 'Okçu Sporculara Yer Tahsisi Yapılacaktır'

İçel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, okçuluk branşındaki sporcular için bu hafta itibari ile Edip Buran Kapalı Spor Salonu ve Tenis Kompleksi'nde alan tahsis edileceğini açıkladı.

Koç, bir basın organında okçuluk branşı ile uğraşan sporcuların yaz sıcakları altında eğitim yaptığına ilişkin haberle ilgili bir açıklama yaptı. Sporcuların şu anda hangi şartlarda çalıştığının bilgisi dahilinde olduğunu belirten Koç, yapılan tesislerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne geçişinin yapıldığı bir dönemde yaşanan bu sıkıntının pazartesi gününden itibaren ortadan kalkacağını kaydetti.

Ülke genelinde son derece başarılı sonuçlara imza atan İçelli okçuların diğer branşta ter döken sporcular gibi kendilerinin gözbebeği olduğunu söyleyen Koç, “Okçuların tesislerin tam olarak Müdürlüğümüzün uhdesine geçmesiyle birlikte okçularımız Edip Buran Spor Salonu ve Tenis Kompleksinde kendileri için tahsis ettiğimiz alanda çalışmalarını sürdürecektir. Tesislerimizin geçici kabulü yapılmış ve eksikleri hızla giderilmektedir. Tesislerimiz pazartesi gününden itibaren sorunsuz bir şekilde İçel’e tüm branşlarda hizmet verecek hale gelecektir" ifadelerini kullandı.

Koç, öte yandan Erdemli ve Tarsus dahil olmak üzere merkez ilçelerde kendilerine ait toplam 17 tesis bulunduğunu, diğer tesislerin belediye, üniversite ve özel kurumlara ait olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA