İnegölspor'da Transfer Çalışmaları

BURSA - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Körfez Futbol Kulübü'nden Erman Ergin'i transfer etti.

İnegölspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı İlhan Korkmaz, Ergin ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Ergin'in takıma değer katacağına inandığını belirten Korkmaz, "2013-2014 futbol sezonu için kurmayı düşündüğümüz güçlü takımımızın dişlilerinden bir tanesi olacak Erman Ergin kardeşimizle 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu yolda bize çok ciddi katkıları olacağına inanıyoruz. Kişiliğiyle, futbol tecrübesiyle, ağabeyliğiyle takıma çok değer katacağına inanıyoruz. Ben kendisine şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ergin'in İnegölspor'un "2. transfer hareketinin ilk transferi" olduğunu ifade eden Korkmaz, "İnşallah bundan sonra gerçekleştireceğimiz transferleri birkaç gün içinde kamuoyuna duyuracağız" dedi.

Ergin de İnegölspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Geçen sene istikrarlı ve iyi yönetilen bir takım olan İnegölspor'u tercih ettim. Transferimde büyük pay sahibi olan İsmail Güldüren'e, Hüseyin Yoğurtçu'ya, başkanıma ve teknik heyete teşekkür ediyorum. İnegölspor'a en iyi şekilde katkı sağlayıp, geçen senekinden daha iyi bir sezon geçirmesini sağlamaya çalışacağım."

Konuşmaların ardından Ergin, kendini bordo beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA