Gürkan Ferhatoğlu, Belediye Bingölspor’da

Son olarak Tekirova Belediyespor’u çalıştıran Aydınlı antrenör Gürkan Ferhatoğlu, Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Belediye Bingölspor ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon, Tekirova Belediyespor’da çalışan ve ligin son bölümünde görevinden ayrılan Aydınlı antrenör Gürkan Ferhatoğlu, geçen sezon Aydınspor 1923’ün grubunda yer alan Belediye Bingölspor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonki kulüp yönetiminin değiştiğini ve kulübün yeni başkanıyla fikirlerinin uyuştuğunu belirten Ferhatoğlu, Belediye Binglspor’da başarılı olmak istediğini söylerken, “Geçen yıl Belediye Bingölspor saha içi ve saha dışı olaylarından çok çekti. Öncelikli amacımız bu imajı yok etmek olacak.”dedi.

AYDINLI FUTBOLCULARI GÖTÜRECEĞİM
Takımda şu an için hiçbir oyuncu olmadığını belirten Ferhatoğlu önümüzdeki pazartesiden itibaren takım oluşturmak için çaba göstereceklerini söyledi.

Aydınlı futbolcuları da Bingöl’e götüreceğini söyleyen Ferhatoğlu, “Ahmet Yapıcı, Alim Koyun, Çağlar Yıldızer, Barış Kazer, Kaan Bartu Büyükyıldırım gibi oyuncular hiçbir kulüple sözleşme imzalamadı. Aydınlı oyuncuları takımımda görmek istiyorum”diye konuştu.

Ferhatoğlu’nun yardımcılıklarını Aydınlı antrenör Turgay Balcı ve Aydınspor’un eski kaptanı Hamdi Çam yapacak.

Kaynak: İHA