Faturavizyon Kahramanmaraşspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

KOCAELİ - PTT 1. Lig ekiplerinden Faturavizyon Kahramanmaraşspor, Kartepe ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Fethi Çokkeser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fiziksel açından iyi duruma gelmek için çalıştıklarını belirterek, iyi bir kamp ortamına sahip olduklarını söyledi.

Havanın serin olması dolayısıyla çalışma yoğunluğunun futbolcuları fazla etkilemediğini ifade eden Çokkeser, hazırlık maçlarıyla takımın eksik yönlerini tespit edeceklerini kaydetti.

Çokkeser, Kızılcahamam'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geldiğimiz noktada çalışmalardan çok memnunum. Geçen yılki kadromuzun büyük çoğunluğunu koruduk. Bunların arasına takım ruhu olan futbolcuları dahil etmeye çalışıyoruz. En az 2 veya 3 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. İkinci etap çalışmalarında takımın taktiksel çalışmalarıyla ilgil bir problemin kalmayacağına inanıyorum. Zor bir ligde oynayacağız. Aldığımız bilgilere göre bulunduğumuz ligdeki birçok takım kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirdi.

Futbolcularıma inanıyorum, her maçta olduğu gibi en büyük silahımız mücadelemiz olacak. Takımımızda bu ahenk her zamanki gibi var."

Kaynak: AA