Medical Park Antalyaspor, Kuruluşunun 47'nci Yıl Dönümünt Kutladı

ANTALYA - Medical Park Antalyaspor'un kuruluşunun 47'nci yıl dönümü kutlandı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen kutlama törenine teknik direktör Samet Aybaba, yardımcıları, kırmızı-beyazlı futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kuruluşunun 47'nci yıl pastasını takım kaptanı Uğur İnceman ve teknik direktör Aybaba birlikte kesti.

Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ise Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'daki toplantısında olduğu için programa katılamadı.

Medical Park Antalyaspor'un prensipte anlaştığı, geçen sezonun ardından Trabzonspor ile yollarını ayıran Serkan Balcı da kutlamalara katıldı.

Balcı, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklama yapabileceğini söyledi.

Balcı'nın 5 Temmuz Cuma günü sağlık kontrolünden geçeceği, ardından takımla çalışmalara katılacağı öğrenildi.

-Kırmızı-beyazlılar, birinci etap kamp için Davraz'a gitti

Teknik direktör Aybaba, yardımcıları ve futbolculardan oluşan kafile, kutlamaların ardından yeni sezonun birinci etap kamp çalışmaları için Isparta Davraz'a hareket etti. Kafileyi kulüp yöneticileri uğurladı.

İnceman, hareket etmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, her sezonun futbolculara yeni bir heyecan getirdiğini söyledi.

Kampın takım arkadaşlarına ve tüm Medical Park Antalyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan İnceman, "İyi bir hazırlık süreci geçirip lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz geçen yıl oynadığımız oyunun üzerine koyarak, ligde üst sıralarda mücadele etmek'' dedi.

Geçen sezon ligi 7'nci sırada tamamladıklarını hatırlatan İnceman, bu yıl daha iyisini yapabileceklerini göstermek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA