Karşıyaka’nın Yeni Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Oldu

Karşıyaka, Bucaspor’un eski teknik direktörü Sait Karafırtınalar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Karşıyaka kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Karşıyaka’nın yeni teknik direktörü Sait Karafırtınalar, yeşil-kırmızılı camia adına güzel bir sezon dilediğini belirterek, "Karşıyaka'ya güzel şeyler olacağına inandığımız için geldik. İnşallah da öyle olur. Futbolculuğumda oynamak istediğim kulüpte antrenörlük nasip oldu. Bir hedefimiz elbette var. Ama öncelikle yapılacağız. Karşıyaka'nın her zaman bir hedefi vardır, bu da ligi bitirebileceğimiz en yukarıdaki yerdir. Ligi inşallah camiamıza yakışan bir yerde bitiririz. Hem yapılanacağız, hem de yarışacağız. Sabra ve taraftarımızın coşkusuna ihtiyacımız var" dedi.

Altyapıda bir takım değişikliklere gideceklerini kaydeden Karafırtınalar, altyapıdan daha fazla oyuncunun A takımda yer alacağını söyledi.

Karşıyaka 2. Başkanı Gökhan Şensan ise Sait Karafırtınalar'ı takımın başına getirerek vizyon değişikliğine devam ettiklerini ifade ederek, "Karafırtınalar, beğeniyle takip ettiğimiz ve göreve getirmek istediğimiz isimlerin en başında yer alıyordu. Karşıyaka, Karafırtınalar ile birlikte tüketen, futbolcunun değerini kaybettiren değil, üreten, oyuncuların değerini arttıran, ayrıca kulübün de artı değer kazanmasını sağlayan bir vizyona sahip olacak. İnşallah kazasız, belasız bir sezon geçiririz. Taraftarımızın skora bağlı olmadan takımına duyduğu inancı biliyoruz. Onların da desteğiyle ligi en yakışan yerde bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA