TSYD, Stada Giriş Kartlarını Yeniliyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adıyaman Temsilcisi Habip Köşker, 2013-2014 futbol sezonu için basın mensuplarının sahaya giriş kartlarının yenileneceğini açıkladı.

2012-2013 futbol sezonunda spor muhabirleri, kameraman, foto muhabirleri ve spor yazarları için verilen spor müsabakalarına giriş kartlarının süresinin dolduğunu kaydeden TSYD Temsilcisi Habip Köşker, yeni kartlar için müracaatların başladığını duyurdu.

Habip Köşker, “2013-2014 futbol sezonu Ağustos ayında başlayacağı için yeni giriş kartları için ilimizde faaliyet gösteren yerel gazetelerin, ulusal medyada görev yapan ve sarı basın kartı sahibi olan spor muhabirleri, kameramanlar, foto muhabirlerinin ve spor yazarlarının Türkiye Spor Yazarları Adıyaman Temsilciliğine evraklarla birlikte 26 Temmuz tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Spor müsabakalarının yapılacağı yerlere serbest girişinin sağlanması için giriş kartı verilecektir. Giriş kartı olmayanlar kesinlikle müsabaka alanlarına alınmayacaktır. Kartlarını alan basın mensupları maçlara girmeden önce mutlaka akredite etmeleri gerekmektedir. Akredite yapmayan spor muhabirleri Sarı Basın kartı olanlar dahil müsabakalara alınmayacaktır. Giriş kartlarını yenilemek için 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, iş yeri ile yapılan 212 ya da 5953 sayılı kanun sözleşmesi fotokopisi, sözleşmesi olmayan ve ilk defa kart alacakların telif makbuzu, diploma, sabıka kaydı ve spor müdüründen yazı gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA