Kayseri Şekerspor'da Demirözü Dönemi

KAYSERİ - Spor Toto 3. lig takımlarından Kayseri Şekerspor, teknik direktörlüğe Alaaddin Demirözü'nü getirdi.

Kayseri Şeker Fabrikası Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Hüseyin Akay, Demirözü ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Demirözü, yeşil-beyazlı ekipte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, mütevazı imkanlar ile yetenekli futbolcuları bir araya getirip, yeni sezona iddialı bir şekilde başlayacaklarını belirtti.

Demirözü, Kayseri Şekerspor gibi kurumsal bir takımda olmaktan onur duyduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kayseri Şekerspor'un son yıllardaki görüntüsüne baktığımızda sorunsuz ve gelişmiş bir yapının olduğunu görmekteyiz. Tabi ki yapılması gereken bazı şeyler var ve bizler de tabi ki bunları yapmak için buradayız..Yeni dönemde Kayseri'deki genç futbolcu arkadaşlarımızın bu takımda daha iyi bir şekilde önlerini açmak için çalışacağız. Kurumun hedefi de zaten bu doğrultuda. İlk hedef, kurumun kimliğine uygun, bu işi meslek edinmiş genç arkadaşları, ağabeyleriyle birlikte harmanlayarak, iyi bir takım kurmaya çalışmak olacak. Bu takımda gördüğüm ufak bir eksiklik var. O da, böyle başarılı bir takımın dışarıda daha çok tanınarak, sesini daha iyi bir şekilde duyuramamasıdır. Bu anlamda da Kayseri Şekerspor'u hak ettiği noktaya ulaştıracağımıza inanmaktayız."

Başkan Akay ise Demirözü'nün çok tecrubeli teknik adam olduğunu dile getirerek, kendisi ile yeni sezonda başarılı sonuçlara imza atacaklarına inançlarının tam olduğunu vurguladı.

Demirözü'nün yardımcılığını, Zekeriya Altıparmak ve Özkan Yıldırım yapacak.

Kaynak: AA