Kasımpaşa Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kasımpaşa, yeni sezon hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların gayet neşeli olduğu gözlenirken, lacivert-beyazlı takımın başarılı oyuncusu Elyasa ve Oscar açıklamalarda bulundu.

ELYASA: “ÇOK İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”
Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Elyasa, “Takıma yeni transfer olan bütün futbolcular çok kaliteli. Yeni bir tesisimiz var şartları mükemmel. Hava şartları da iyi. Fazla bir sıcaklık yok şu aralar. Takıma yeni katılan çok kaliteli arkadaşlarda var. Geçen sezondan daha güçlü bir takım göreceksiniz inşallah. Uyum sürecini de çok çabuk atlattık. Çünkü yeni gelen arkadaşların hepsi çok kaliteli ve sıcak kanlılar. Bu da uyum sürecini kolaylaştırdı. Onun için çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Önümüzdeki haftada da Avusturya'ya gideceğiz ikinci etap kamp çalışmaları için ve hazırlık maçlarımız olacak. Zaten bu sene hedefimiz Avrupa. Geçtiğimiz sezonda ise kıl payı kaçırdık. Bu senede iddiamız var ve onu da bu sene başaracağız inşallah” şeklinde konuştu.

“TAKIM ARKADAŞLARIMIN HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ”
Sadece Ryan Babel’in değil yeni gelen tüm arkadaşlarının kaliteli olduğuna değinen ve ekleyen Elyasa Süme, “Takım arkadaşlarımın hepsi birbirinden kaliteli. Ama Babel'e gelindiği vakit iki hazırlık maçında attığı gollerle ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Bu da takımda gücümüze güç katacaktır. Ama bu diğer arkadaşlar içinde geçerli. Önemli olan ise takım olmak. Bunu geçtiğimiz sezonda da gördük. Bireysel değil de takım olarak mücadele edersek sezon boyunca daha da başarılı oluruz” dedi.

“REKABET PERFORMANSI ARTIRIR”
Kasımpaşa’nın defans oyuncusu Elyasa, bu sene takım içinde rekabet olacağını ve bunun her zaman olumlu olduğuna dikkat çekerek, “Rekabet, performansı artırır. Bunu da hep söylerim. Hepsi birbirinden kaliteli oyuncular ve herkes birbirini tamamlıyor. Bu da takıma kesinlikle olumlu yansıyacak. Sadece benim için değil, diğer takım arkadaşlarımız içinde bu geçerli. Kimsenin forması garanti değil. O yüzden tatlı bir rekabet olacak. Bu da takıma ve sonuçlara olumlu yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.

SCARİONE: “HER ŞEY GAYET İYİ GİDİYOR”
Kasımpaşa, İsviçre Ligi’ni geçen sene gol kralı olarak tamamlayan Oscar Scarione’yi transfer etmişti. Scarione, bugün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her şeyin gayet iyi gittiğini vurgulayarak, “Benim için yeni bir futbol başladı.

Şuan bir kaç tane hazırlık maçlarımız var. Maç içerisinde birbirimizi daha çok tanıyıp kaynaşacağız. Şuan çok idman yapıyoruz ve birbirimizin nasıl oynadığını öğreniyoruz” diye konuştu.

Oscar’a, bir basın mensubunun, Spor Toto Süper Lig’de gol krallığı adına önemli futbolcularla rekabet edeceğini hatırlatması üzerine Oscar Scarione, “Türkiye’de gol yarışına girme gibi bir düşüncem yok. Sadece takımımı düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA