Hentbol Açıklaması

BURSA - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, altyapıdan yetişen Uğur Yavuz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı, takımın kalecisi ve kaptanı Serkan Serbest ile yeniden anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, konuşan Serbest, yıllardır Nilüfer Belediyespor forması giydiğini belirtti.

Serbest, yeniden imza attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Takıma katkıda bulunmak için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.

Uğur Yavuz da takımda forma giyeceği için mutlu olduğunu dile getirdi.

İmza töreninde Nilüfer Belediyespor Kulübü Müdürü Semih Atlı ve antrenör Fatih Işık da hazır bulundu.

-Avrupa Challenge Kupası

Öte yandan Nilüfer Belediyespor'un, Avrupa Challenge Kupası'nda mücadele edeceği muhtemel rakipleri belli oldu.

23 Temmuz'da Viyana'da gerçekleştirilecek kura çekimine katılacak takımlar şöyle sıralandı:

"Türkiye'den Özel İdare, Hollanda'dan JMS Hurry-Up, İngiltere'den Salford, Manchester HC ve Ruislip Eagles, Moldova'dan PGU-Kartina TV Tiraspol ve Olimpus-85 USEFS, Finlandiya'dan Cocks, Yunanistan'dan A.C. PAOK, Sırbistan'dan RK Metaloplastika Sabac, Polonya'dan Handball Zabrze, Belçika'dan United Tongeren, KV Sasja HC."

Çift maç üzerinden eleme usulüne göre oynanacak maçların ilki 23-24 Kasım'da, rövanş müsabakaları ise 30 Kasım-1 Aralık'ta oynanacak. Avrupa Challenge Kupası'nda 3. turdan itibaren mücadele edecek Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Fatih Işık, hedeflerinin turu geçmek olduğunu belirterek, "Zorlu takımlar var. İyi bir kura çekmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA