Bursaspor Frankfurt’a Farklı Mağlup Oldu

Bursaspor, Avusturya kampının 5. hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaştı.

Yeşil-beyazlılar, rakibine 5-1’lik skorla mağlup oldu.
Avusturya’nın Schwaz kasabasında oynanan mücadele TSİ 19.30’da başladı.

Oyunun ilk 40 dakikalık bölümünde kalesinde 4 gol gören Bursaspor, mücadeleden 5-1 mağlup ayrıldı. Alman ekibinin gollerini 11 ve 37. dakikalarda Johannes, 18. dakikada Bastian, 22. dakikada Jan ve 80. Srdjan kaydetti.

Yeşil-beyazlıların tek golü ise, genç oyuncu Enes Ünal’dan geldi.

“ROMA MAÇI DAHA FARKLI OLACAK”
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor’a yakışmayacak basit goller yediklerini söyledi.

Karaman, “Maçın ilk yarısında takıma yeni katılmış arkadaşlarımıza yer verdik. Uyum süreci göze çarptı. Çok basit goller yedik. Dortmund maçında bu kadar basit pozisyonlar vermemiştik. Eintracht Frankfurt takımı iyi bir takım. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Biz yeni gelen arkadaşlarımızın bu sorunu yaşayacaklarını bilerek oynattık ama önümüzdeki Avrupa ve lig serüveninde takıma adaptasyonlarını arttırabilmek için şans verdik. İkinci yarıda daha çok birbirlerine alışkın oyuncularımız ile oynadık. Daha başa baş bir mücadele sergiledik. Roma maçı daha farklı olacak” dedi.

Kaynak: İHA