Tff 3. Lig

DENİZLİ - Spor Toto 3. Lig 1. grupta yer alan Kızılcabölükspor, dış transferde 12 futbolcuya imza attırdı.

Kızılcabölükspor, Üsküdar Anadolu'dan stoper Sinan Kılıçarslan'la 3 yıllığına anlaşma sağlarken, Sivas 4 Eylül'den kanat oyuncusu Uğur Keskin, Bergama Belediyespor'dan forvet Hüseyin Çelik, Oyak Renaultspor'dan orta saha oyuncusu İrfan Şişova, Salihli Belediyespor'dan sağ bek Çağlayan İrice, Isparta Emrespor'dan kanat oyuncusu Recep Güler, Salihli Belediyespor'dan sağ bek Hasan Tosun ve Tavşanlı Linyitspor'dan forvet Ahmet Kılıçaslan ile 2'şer yıllık, Çankırı Belediyespor'dan kaleci Yunus Yurdaş ve Denizlispor'dan kaleci Asil Kaan Güler, sağ bek Orhan Değmeci ve forvet Mustafa Tarhan ile 1 yılılk sözleşme imzaladı.

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Spor Toto 3. Ligdeki ilk yıllarında hedeflerinin lige tutunmak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon büyük özveri ve zor şartlar altında mücadele ederek şampiyon olduklarını hatırlatan Tun, şöyle konuştu:

"Spor Toto 3. Lig'de bu yıl haddimizi bilerek mücadele vermek istiyoruz. Takıma yapılan takviyelerden yönetim kurulu olarak son derece memnunuz. Geçtiğimiz sezon da takip ettiğimiz ve daha önce prensipte anlaştığımız arkadaşlarla imza attık. Genç, dinamik hedefleri olan bir ekip oluşturduk. Teknik kadromuz ve futbol şubemiz ince eleyip sık dokudu, kabiliyetlerinin dışında özellikle karakter olarak da güvendiğimiz, inandığımız gençler. Bu arkadaşlarımız kendilerini gösterip güzel şeylere imza atacaklardır, bundan kuşkumuz yok. 2 transfer daha yapıp transferi tamamlayacağız."

Kaynak: AA