Mourinho'dan Rooney Açıklaması

ANKARA - İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester United'ın forvet oyuncusu Wayne Rooney'i kadrosunda görmek istediğini ifade ederek, "Teklifimizi yaptık, gerisi Manchester United'a kalmış" dedi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Chelsea'nin, İngiliz forvet Rooney için yapılan teklifin Manchester United tarafından reddedildiğini duyurması sonrası konuşan Mourinho, 27 yaşındaki hücum oyuncusuyla ilgilendiklerini belirterek, "Resmi teklifte bulunduk. Kamuoyuna duyurmak istemiyoruz ama teklifin meblağı bellidir ve herhangi bir oyuncu ya da oyuncuları içermemektedir. Şu aşamada söylenecek başka bir şey yok. Oyuncuyu istiyoruz. Teklifimizi yaptık, gerisi Manchester United'a kalmış" diye konuştu.

Londra temsilcisinin şu an için başka bir oyuncuya teklif götürmediğini de bildiren Portekizli çalıştırıcı, Manchester United, teknik direktörü David Moyes ve Chelsea oyuncularına saygısından dolayı transferle ilgili başka yorum yapmak istemediğini söyledi.

Kaynak: AA