Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenör Gökhan Taştimur ile 1 yıllığına anlaştı

DENİZLİ - Basketbol 2. Lig ekiplerinden Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenör Gökhan Taştimur ile 1 yıllığına anlaştı.

PAÜ Sosyal tesislerde düzenlenen imza törenine Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı Onursal Başkanı PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve kulüp yöneticileri katıldı.

Taştimur, imza töreni sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gamateks PAÜ'nün 2'inci ligde misafir olduğuna inandığını, BEKO Basketbol Ligi'ne yükselmesi için her türlü fedakarlığı yapacağını belirtti.

Taştimur, şöyle konuştu:

"Ağır bir ameliyat geçirdikten sonra PAÜ'nün beni sahiplenmesi gurur vericiydi. Denizli'ye davet edildiğimde sadece bir nezaket ziyaretinde bulunduğumu düşünüyordum. Fakat burada gördüklerim beni heyecanlandırdı ve büyük bir çalışma isteği verdi. Denizli'deki protokol dahil herkes basketbol takımının en iyi yerlere gelmesi için iş birliği içinde, tesisler mükemmel, olanaklar 2. Lig'in üzerinde. Bu şartlarda bize de çalışmak ve başarmak kalıyor. İnanıyorum ki Gamateks PAÜ Beko Basketbol 1. ligine çıkartacağım."

Kaynak: AA