Evrensekispor’da Hedef Şampiyonluk

Spor Toto 3’ncü Lig 2’nci Grup ekiplerinden Manavgat Evrensekispor teknik heyeti, futbolcu ve yöneticileri Antalya'nın Manavgat ilçesi Evrenseki Kültür Evi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Manavgat Evrensekispor Onursal Başkanı Recep Barut iftar programında yaptığı konuşmada, Evrensekispor’un hedefinin her zaman olduğu gibi 2013-2014 sezonunda da şampiyonluk olduğunu belirterek, “Biz 2009 yılında kurulduk. Bu hedefimizde zaman zaman başarılı olduk. Zaman zamanda play-of'un eşiğinden döndük” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda alınan sonuçtan dolayı takıma asla başarısız denemeyeceğini vurgulayan Barut; “Son 2 sezondur play off’a çok yaklaştık. Ama nasip olmadı. Bu seneki hedefimiz ise doğrudan şampiyon olarak 2’nci lige yükselmek” dedi.

Manavgat Evrensekispor’un sadece Evrenseki beldesini temsil etmediğini ifade eden Barut; “Manavgat Evrensekispor, şu anda Manavgat’ın profesyonel liglerde mücadele eden tek takımı. Bunun bilincinde olmanızı istiyorum. 203 bin nüfuslu Manavgat’ın profesyonel tek takımı sizsiniz” diye konuştu.


İftar yemeğinde Manavgat Evrensekispor’un transfer ettiği golcüler Ali Kafadar ve Çağrı Tekin, kaleci Veysel Boz, orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak, defans oyuncusu İzzet Polatlar ile alt yapıdan takıma kazandırılan Kemal, Ogün, Durmuş, Halil ve Mahmut basın mensuplarına tanıtıldı.

22 Temmuz’da Nevşehir’de kampa girecek olan Manavgat Evrensekispor’un 1461 Trabzonspor, Ankara Demirspor, Yeni Diyarbakırspor, Kırıkhanspor ve Karşıyaka ile hazırlık maçları yapacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA