Başkan Alıcık’tan Briç Sporuna Destek Sözü

Nazilli Briç Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mamus ile kulüp üyeleri Sürendağ Eren, Ömer Yetkiner, Hasan Satılmış, Metin Yurdakul ve Süleyman Özarus katılacakları Türkiye Briç Şampiyonası öncesi Başkan Alıcık’ı ziyaret etti.

Nazilli de uzun zamandır faaliyet gösteren Nazilli Briç Spor Kulübü üyeleri takım olarak katıldıkları Ege elemelerinde 32 takım arasında üçüncü olarak 22-28 Ağustos tarihleri arsında Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Katılacakları Türkiye Şampiyonası öncesi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret eden ekip, yapılacak olan şampiyona öncesi destek istedi.

Ziyaretten oldukça memnun kalan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Briç Spor Kulübü üyelerine öncelikle beyin sporu olan briç sporunu yaptıkları için teşekkür etti. Uzun Yaşam Şehri olarak bilinen Nazilli’de Alzheimer hastalığını önlemede önemi olan her türlü beyin sporunu destekleyeceklerini belirten Başkan Alıcık, 7 den 70’e herkesin oynayabileceği, zekâ gelişimini ve problem çözme yeteneğini kuvvetlendiren bu oyunun Nazilli’de daha da yaygınlaştırılması için çalışmalarda bulunacaklarını bu kapsamda da 12-13 Ekim tarihlerinde Nazilli’de yapılması kararlaştırılan Türkiye Briç Şampiyonasına destek vereceklerini söyledi.

Nazilli Briç Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mamus ise Başkan Haluk Alıcık tarafından gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını söyleyerek Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek briç sporunu öğrenmek ve oynamak isteyen herkesi kulüplerine beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA