Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu:

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen sezon ki kadroyu bozmadan iyi bir ekip kurduklarına ve takıma 'ben değil biz' algısını vererek başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Altınordu yeni sezonun startını Selçuk Tesisleri’nde verirken, kırmızı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ekip ruhuyla hareket ederek, bu yıl da mutlu sona ulaşabileceklerini söyledi.

Kendilerine geçen sezon olduğu gibi bu sezon da mükemmel bir çalışma ortamı sunulduğunun altını çizen teknik patron Eroğlu, "Selçuk Tesisleri’nin bir yılda geldiği nokta ortada. 5 süper sahamız, kendimize ait bir kamp merkezimiz, saha dışı çalışma ortamımız ve son sistem teknolojiyi kullandığımız analiz metotlarımız var. Tüm bunlar için Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Teknik Direktör Eroğlu, mevcut kadroyu bozmadan yapılan takviyelerle iyi bir ekip kurduklarına inandığını da belirterek, "Hedefimiz zirveye oynamak ama aynı zamanda bir çok oyuncuyu da Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Aramıza yeni katılan oyuncuların da bu sezon çıkış yapacakları düşünüyorum. Takıma katkı sağlayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Geçen sezon en çok gol atan ekip bizdik. Kadromuza baktığımızda forvet hattında çok önemli isimlere sahibiz. Bu avantajı iyi kullanacağız, hücumu daha çok düşünmek oyun felsefemiz. Biz bu sezon da en yüksek performansı ortaya koymak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi sahada futbol oynamaya çalışan ve yenilgiyi kabul etmeyen bir takım olacak. Takım ruhumuz iyi ise başarı da gelir. Futbolcularımıza ben değil, biz algısını verirsek başarılı olacağımızı biliyoruz” ifadesini kullandı.

FUTBOLCULARA TEST UYGULANIYOR
2013-2014 sezonunun startını veren Altınordu’da futbolcular sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki çalışma yaptı. Sabah önce kilo, boy ve yağ oranları belirlenen kırmızı-lacivertli ekip, daha sonra rover ve plates topu ile kuvvet adaptasyon çalışması ile 45 dakika süren aerobik dayanıklılık antrenmanı yaptı.

Öğleden sonra top tekniği pas çalışmasında bulunan futbolcular, dar alanda topla aerobik ile 20 dakika koşuyla dayanıklılık antrenmanı yaparak çalışmasını tamamladı. Altınordu da futbolcular perşembe günü gruplar halinde laktat testinden geçecek ve her futbolcunun kan değerleri ölçülüp, ayrı ayrı antrenman programları çıkarılacak.

Bu arada Altınordu'nun Selçuk kampına Almanya Temsilcisi Yasin Özçelik'in önerisi ile VFL Bochum altyapısından yetişen 1991 doğumlu Aykut Akyıldız da dahil oldu. Defansın sağında oynayan Akyıldız bir süre antrenmanlara çıktıktan sonra hakkındaki karar teknik heyet tarafından verilecek.

Kaynak: İHA