Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'ndan Dersimspor'a Malzeme Desteği

TUNCELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dersimspor'a malzeme desteğinde bulundu.

Karaosmanoğlu, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Dersimspor'a yaklaşık 40 futbolcunun yararlanabileceği sayıda malzeme gönderdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül, malzemeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına Tunceli'ye getirdi. Beyazgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaosmanoğlu'nun, Sinan Yerlikaya'nın talebi üzerine böyle bir destekte bulunma kararı aldığını söyledi.

Karaosmanoğlu'nun, barış sürecine katkı sunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu'da birçok ilde benzer çalışmalar yaptığını ifade eden Beyazgül, "Sayın Yerlikaya'nın da böyle bir talebi olunca başkanımız hemen çalışmalara başladı.

Yaklaşık 40 sporcunun bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerekli bütün eşyaları ve 80'e yakın topu Dersimspor'a teslim ettik. Amacımız Doğu ve Batı arasındaki köprüleri sağlamlaştırarak bölge ve il gözetmeksizin hepimizin dost olduğunu göstermekti. Umarız malzemelerimiz uğur getirir de Dersimspor, hedeflediği başarıya bir an önce ulaşır" diye konuştu.

Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş ise Karaosmanoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Güntaş, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Dersimspor'un 3 yıldır 3. Lige çıkma mücadelesi verdiğini aktararak, "Oldukça zor şartlarda bu mücadeleyi veriyor. Bu zorlu süreç, gönüllü yönetim kurulu üyelerimiz tarafından yürütülürken, yine dışarıdan aldığımız yardımlar bizi son derece mutlu etmekte" ifadesini kullandı.

Beyazgül'ün getirdiği malzemeler, Dersimspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Hikmet Köse'ye teslim edildi.

Kaynak: AA