Bursaspor Devler Ligi’nde Grupları Hedefliyor

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Önümüzdeki hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak” dedi.

UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verilen Avrupa kupalarından men cezasının ardından yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor’da, hedef devler liginde gruplara kalabilmek. Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Rıdvan Şen, eksik olan mevkilere transfer yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Hocamız ile burada görüşeceğiz. Daha sonra toplantılarımıza devam edeceğiz. Bursa’mızın marka değerinin yükselmesi için çalışıyoruz. Şimdi önümüzdeki hedefimiz, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek. Bursaspor’da transfer bitmez” dedi.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”
Genel Direktör Ayhan Barışıcı ise yeni transferler ile kuvvetli olan kadronun çok daha güçlendiğini belirterek, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız kesinleşince transferlerimizde titiz davranarak, acele etmeden yapmak istedik. Öncelikle yerli oyuncularımız Şamil ve Yasin, ardından sol bek Taiwo, ardından takıma destek olsunlar diye stoperde Civelli ve Carson’un yerine de Frey transferlerimizi gerçekleştirdik. Bursa’ya ve camiamıza hayırlı uğurlu osun. Transferlerde çok özverili çalışan başta Başkanımız Erkan Körüstan’a, yöneticilerimiz Rıdvan Şen ve Serkan Sabuncuoğlu’na ve diğer yöneticilerimize takım olarak çok teşekkür ediyorum. Onların bu desteğini mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi tüm Bursa’nın bilmesini istiyoruz. İnşallah kuvvetlenen kadromuzda Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA