Trabzonspor, Gençlik Geliştirme Koordinatörü Olarak Eyüboğlu İle Anlaştı

TRABZON - Trabzonspor, Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak anlaşmaya vardığı Ömer Eyüboğlu ile sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Trabzon'a eğitimci ve spor adamı olarak büyük hizmetler veren yeni Gençlik Geliştirme Koordinatörü Ömer Eyüboğlu ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp genel sekreteri Köksal Güney'in katıldığı imza töreninde 5 yıllık sözleşme imzalanıldığı bildirildi.

Güney'in imza töreni sonrasında Eyüboğlu'na görevinde başarılar dilediği belirtildi. Eyüboğlu'nun ise Trabzonspor Kulübünde görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdiği ifade edildi.

-Ömer Eyüboğlu kimdir-

Trabzon'da 1954 yılında doğan Ömer Eyüboğlu, sporcu kökenli olup, Trabzonspor, Rizespor, Yolspor ve Necmiati kulüplerinde futbol oynadı. 1981 yılında Trabzon Lisesi'ne matematik öğretmeni olarak atanan Eyüboğlu, 8 yıl süren müdür yardımcılığı görevinin ardından 1995 yılında müdürlüğe atandı ve bu görevini kısa süre öncesine kadar sürdürdü.

Sportif faaliyetlere büyük önem veren Eyüboğlu'nun döneminde Trabzon Lisesi futbol takımı 2003 yılında Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen organizasyonda Dünya Şampiyonu oldu.

Kaynak: AA