Ptt 1. Lig

İZMİR - PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, Civar Çetin'in başka bir takıma kiralık gitmesine karar verdiklerini bildirdi.

Yaykıran, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına yarın kendi tesislerinde başlayacaklarını belirtti.

Kadro dışı bırakılan Civar Çetin'in Bucaspor'un yetiştirdiği yeteneklerden biri olduğunu belirten Yaykıran, şunları kaydetti:

"Civar Çetin'in önümüzdeki yıllarda Bucaspor'a katkı vereceğini düşünüyoruz. Genç oyuncunun futbol yaşamına olumlu katkısı olacağı düşüncesiyle başka bir takıma kiralık gitmesine karar verdik. Civar, büyük bir ihtimalle anlaşmış olduğu Denizlispor'a kiralık gidecektir. Başka kulüplerin Civar ile ilgili istekleri varsa, kulübümüze başvursunlar, Bucaspor'un menfaatleri doğrultusunda doğru olanı yaparız. Denediğimiz Azeri oyuncu Hüseynov için teknik ekibimizin ilk görüşü olumludur. Hüseynov, 2. etap çalışmalarına katılacaktır."

Yaykıran, denedikleri Fildişi Sahilli futbolcu Ahmed Toure'yi gönderdiklerini, kadrolarındaki oyunculardan Melih Vardar ve Fatih Özçelik'in bir sezon daha başka bir takımda kiralık oynamak istediğini kendilerine ilettiğini açıkladı.

Kaynak: AA