Fenerbahçe Futbol AŞ D-Smart İle Anlaştı

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin yapacağı özel maçlar ile UEFA eleme ve ön eleme maçların yayın hakları 2017-2018 sezonu sonuna kadar D-Smart'a devredildi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, yayın haklarının yanı sıra bu maçlara ilişkin, reklam, tanıtım ve pazarlama haklarının da D-Smart'a devredildiği kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile Mozaik İletişim Hizmetleri A.Ş. arasında imzalanan sözleşme ile Profesyonel Futbol A Takımımızın yurt içi ve yurt dışında yapacağı tüm özel maçlar, UEFA müsabakaları eleme/öneleme maçları ve sözleşme süresince başkaca organizasyonlar kapsamında oynanacak maçlara ilişkin yayın hakları ve bu maçlara ilişkin reklam, tanıtım ve pazarlama hakları en erken 2017-2018 sezonu sonuna kadar D-Smart'a devredilmiş olup işbu sözleşme kapsamında 6.873.250 dolar avans tutarı hesaplarımıza geçmiştir. Sözleşme çerçevesinde 11.07.2014 tarihinde aynı tutarda 2'inci dilim avans alınacaktır. Avans tutarları, tarafımızca kesilecek faturalar ile mahsup edilecektir."

Kaynak: AA