Ankaraspor'un Bolu Kampı

ANKARA - Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, oyuncularına seslenerek, yüksek tempoda oynayacak bir takım olduklarını ve kendilerinin performansından oldukça memnun olduğunu belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren takımda, futbolcular sabah fitness salonunda ağırlık çalıştı. Ağırlık çalışmasının ardından antrenman sahasında yaklaşık 30 dakika yarı sahada yüksek tempoda 5'e 5 maç yapan mavi-beyazlı ekip, akşam ise Esentepe Otel'in 1 nolu futbol sahasında antrenmana çıktı.

Isınma hareketlerinden sonra gruplar halinde isabetli pas çalışan futbolcular, 5'e 2 pas organizasyonuna geçti. Antrenman Osman Özköylü gözetimindeki taktik çalışmasıyla sonlandı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Özköylü, antrenmanın ardından oyuncularını toplayarak bir konuşma yaptı. Yüksek tempoda seyreden antrenmanlarda sergiledikleri performanstan dolayı takım oyuncularına teşekkür eden Özköylü, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Yüksek tempoda oynayacak bir takım olduk, sizlerin performansından oldukça memnunum. Sıfırdan bir takım kurduk ve bazı şeylerin oturması belli bir zaman gerektiriyor. Fakat sizler bunu özverili çalışmalarınızla daha kısa bir zamanda başardınız. Daha ligin başlamasına 1 ay kadar süre var. Doğal olarak yorgunluklar olacaktır, bunlar gayet normal. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA