Sandıklı Yaz Futbol Okulu'nda Tören

Sandıklı ilçesinde düzenlenen yaz futbol okuluna katılanların sertifikaları Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından verildi.

Yaklaşık dört yıldır, okulların kapanmasının ardından Belediye Başkanı İsmail Elibol’un, personel, yer ve malzeme desteği sağladığı yaz futbol okulu açılıyor. Bu yıl da, Yunus Emre Halı Saha Tesisleri'nde başlayan futbol kursunda genç futbolculara Elibol Sandıklıspor futbol altyapı sorumlusu Uğur İnam tarafından teorik ve taktik bilgilerinin yanında futbol kuralları da öğretildi. Yaz okuluna katılan 9-14 yaş arası çocuklara, Elibol Sandıklıspor tarafından hazırlanan sertifikalarla birlikte belediye tarafından yaptırılan madalyonlar da verildi.

Sertifika ve madalyon takdimi öncesi genç futbolculara nasihatlarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Elibol, okulunda başarılı olamayanın Elibol Sandıklıspor’a giremeyeceğine değindi. Elibol; “Her yıl olduğu gibi bu sene de yaz tatilinde sizlerin daha iyi vakit geçirebilmeniz, bilinçli spor yaparak futbol bilgilerinizi geliştirebilmeniz ve genç yaşta spor ahlakı kazanmanız amacıyla futbol kursu düzenledik. İnşallah Elibol Sandıklıspor altyapısına içinizden birçoğunuzu kazandırabiliriz. Ancak ilk hedefiniz okullarınızda başarılı olmanız olsun. Biz de okulunda başarılı olmayanı ilerde Elibol Sandıklıspor altyapısına almayacağız. Hepinize başarılar dilerken, Ramazan ayınızı kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Elibol daha sonra kursa katılan tüm genç futbolculara tek tek sertifika ve madalyonlarını takdim ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA