Fethiyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

MUĞLA - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Fethiyespor, Bolu kampı öncesi Fethiye'deki son antrenmanını yaptı.

Fethiye Şehir Stadı'ndaki antrenmana geçen sezonki ekipten kalan ve dış transferde şimdiye kadar anlaşma sağlanan 4'ü yabancı 24 futbolcu katıldı.

Antrenman, teknik direktör Mustafa Ceviz, yardımcısı Muammer Sürmeli ve kaleci antrenörü Alpaslan Uysal gözetiminde gerçekleşti. Topla koordinasyona dayalı çalışmanın ardından lacivert-beyazlı futbolcular dar alanda top oynayıp, çift kale maç yaptı.

Antrenmanı, Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk'ü ziyarete gelen Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da izledi. Torunoğulları, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süredir başkan Öztürk'ü ziyaret etmediğini belirterek, "Bu ziyaretle PTT 1. Lig'e çıkan Fethiyespor'u kutlama fırsatı da buldum. Fethiyespor gerçekten büyük başarı elde etti. Futbolcu kardeşlerimle kulüp yönetimini kutluyorum. Ortamları çok güzel ve iyi çalışıyorlar. Başarılı olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Teknik direktörü Mustafa Ceviz ise birinci kamp döneminin son antrenmanını yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu dönemde antrenmanlara gelen yabancı ve gurbetçi oyuncularımızı gözlemledik. Bu oyuncular içinden Hollanda 2. Lig takımlarından Emre Bilgin'i aldık. Kamerun'da ISFC Doula takımında oynayan Patrick Etoga ile anlaştık. Mevcut oyuncularımızla da çalışmalarımız sürüyor. Bolu kampına altyapıdan 3 oyuncuyu da dahil ederek gideceğiz. Transfer çalışmaları orada da devam edecek. İrtibat halinde olduğumuz 5-6 oyuncuyu da takıma kazandırıp kamp dönüşünde hazır hale geleceğiz."

Ceviz, titiz davrandıkları transfer çalışmalarında takıma maddi manevi katkı sağlayacak oyuncuları tercih ettiklerini vurguladı.

Bolu kampı için yarın Fethiye'den ayrılacak olan ekip, 15-27 Temmuz'daki kampta 3 hazırlık maçı yapacak. Fethiyespor, 30 Temmuz'dan itibaren çalışmalarına Fethiye'de devam edecek.

Kaynak: AA