Didim’de Belediye Spor Kompleksinin Alt Yapısını Tamamladı

‘Okullar Hayat bulsun’ projesi kapsamında Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin bahçesine yapılan Spor Kompleksinin alt yapı çalışmalarını üstlenen Didim Belediyesi alt yapı çalışmalarında sona geldi.

Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin bahçesine yapılan Spor Kompleksinin alt yapısını üstlenen Didim Belediyesi, alt yapı çalışmalarında son aşamaya geldi. Çalışmalar kapsamında Zeminin kazılması, Düzenleme, Drenaj borularının yerleştirilmesi ve kodlama işini gerçekleştiren Didim Belediyesi Çevre betonunun dökümünü gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Sait Şakir Üstündağ, Müdür Yardımcısı Ümit Çağlar ve Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Servet Toksoy beton döküm çalışmalarını yerinde inceledi. İlçedeki tüm Okullarda üstlendiği çalışmaları Turizm Meslek Lisesinde de üstlenen Didim Belediyesi yetkilisi Servet Toksoy eldeki imkanlar dahilinde okullara her türlü desteği vermeye devam ettiklerini söyledi.

Didim Belediyesinin ihtiyaç duydukları her anda yanlarında gördüklerini belirten Okul Müdürü Sait Şakir Üstündağ, bu durumun kendilerini gurur verdiğini söyledi.

Üstündağ Başta Belediye Başkanı Mümin Kamacı şahsında katkı suna tüm belediye personeline de teşekkür etti.

Kaynak: İHA