Sakaryaspor'da Selahattin Aydın Dönemi

SAKARYA - Gelecek sezon 3. Lig'de mücadele edecek olan Sakaryaspor'da, kulüp başkanlığına işadamı Selahattin Aydın seçildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula tek aday olarak giren Aydın, oy çokluğuyla Sakaryaspor Kulüp Başkanı oldu.

Oylamanın ardından konuşan Aydın, Sakaryaspor'un kötü bir dönemden geçtiğini söyledi.

Aydın, Sakaryaspor'u iyi yerlere getirmek adına çalışacaklarını vurgulayarak, "İnşallah hayırlı olur. Bana verilen görev gerçekten çok önemli. Sakaryaspor hakikaten çok sıkıntılı bir dönemden geçti. İnşallah bugünkü toplantı, en kötü günlerin sonu olur. Verdiğiniz destekten ötürü de herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Artık eski defterleri açma zamanı değil" diyen Aydın, "Bundan sonra önümüze bakıp çalışacağız. Sakaryaspor'u çok iyi günler beklediğine inanıyorum. El birliğiyle bu takımı hak ettiği yere getireceğiz. Bu takım Türkiye'de bir marka. Türkiye'nin her yerinde Sakaryaspor biliniyor. İnşallah hak ettiği yere ulaştıracağız bu takımı. Hedefimiz de inşallah Süper Lig, bu çok büyük bir hayal değil. Sakaryaspor'un altyapısını en önemli avantajı. Şu anda çok iyi bir altyapımız var" şeklinde konuştu.

Selahattin Aydın'ın listesinde ise şu isimler yer alıyor:

"Muzaffer Güneş, Ali Dünya, Hayrettin Değirmenci, Zekeriya Kestane, Rahmi Sak, Ferit Şahin, Ali Kayabaşoğlu, Nuri Paker, Tacettin Koç, Yavuz Köprülüoğlu, Abdullah Şen, Adnan Sipahi, Metin Dirim, Rıdvan Duran, Murat Atcı, İbrahim Nalbant."

Kaynak: AA