Eşme Tuğraspor Kulübü Başarıya Doymuyor

2-5 Temmuz 2013 tarihleri arasında Kayseri'de gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda, Eşme Tuğraspor Kulübü Uşak'ı başarıyla temsil etti.

76 ilden 1790 sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na 7 sporcu ile katılan Eşme Tuğraspor Kulübü'nden, 33 kg'da İsmail Furkan Korkmaz üçüncülük, 33 kg'da Ece Arık beşincilik ve 41 kg'da ceyda Yetim altıncılık elde ederken, 29 kg'da Aleyna Korkmaz, 29 kg'da Fatma Sena Tkeli, 47 Kg'da Aleyna Baykal ile 59 Kg'da Melike Duman şampiyonada derece alamadı.

Eşme Tuğraspor Kulübü Antrenörü Ramazan Akçadağ, “Bu şampiyona bizim için çok önemliydi ama istediğimiz dereceleri bazı dış etkenlerden dolayı alamadık. Ama mücadeleye her zaman devam edeceğiz diyen Akçadağ, şampiyonada ilk sekize giren sporcular bir aksilik olmaz ise Milli Takım seçmeleri için kampa çağrılacak dedi.

Bu kamp gerçekleşir ise kulüp sporcularımız hem üst düzey müsabakalar yapmış olacak hem de millilik yolunda bir adım atmış olacaklar” dedi.

Önümüzdeki yıl nasip olursa minik ve yıldız sporcuların yanı sıra gençler kategorisinde de mücadele edeceklerini belirten Akçadağ, “Biz aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz, tüm Eşme ve Uşak'ın maddi ve manevi olarak kulübümüz arkasında durması beklentisi içindeyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA