Bucaspor, İzmir’den Destek Bekliyor

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, PTT 1.Lig’de Karşıyaka ile İzmir’i temsil eden 2 takımdan biri olan Bucaspor’a desteğin sadece Buca ile sınırlı kalmayıp, bütün İzmir’i kapsamasını arzu ettiklerini söyledi.

Yaykıran, İzmirli işadamlarını Bucaspor’a desteğe davet ettiklerini belirterek, “PTT 1.Lig’de şehrimizi temsil eden 2 takımdan biri olan kulübümüze desteğin, sadece Buca ile sınırlı olmayıp, bütün İzmir'imizi kapsamasını arzu ediyoruz. Unutulmamalıdır ki; Bucaspor şehrimizi temsil ediyor. Takımımıza forma reklamı vererek maddi ve manevi destek olan akaryakıt firması Pasifik ile Hancı Kafe’ye bir kez daha camia olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca, yeni sezon öncesinde Buca Arena'daki reklam panolarının ücretleri belirlendi. Reklam vermek isteyen firmalar, kulübümüze başvurabilir” diyerek İzmirlilere, Bucaspor'a sahip çıkmasını istedi.

OYUNCULAR DENENİYOR
Yaykıran, yeni sezon hazırlıklarına bugün yapacakları 2 çalışmayla devam edeceklerini söyleyerek, “Tedavileri devam eden Burak Aydın ve Zafer Çevik, sabah çalışmasına katılmadı. Yabancı oyuncumuz Nsaliwa da sözleşme imzalamasının ardından antrenmana çıkacak. Denemeye gelen oyunculardan Moussa Traore, Şehmuz Atık, Fatih ve Mehmet Ali gönderildi. Brezilyalı Jaba ve Ganalı orta saha Eric Agabey'in çalışmalarını takımımızla birlikte sürdürmeye devam ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA