Avrupa Erkekler Voleybol Ligi Final Maçları Muğla'da Yapılacak

MUĞLA - Avrupa Erkekler Voleybol Ligi final maçları 13-15 Temmuz tarihlerinde Marmaris ilçesinde yapılacak.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılacak dev organizasyon için kısa sürede önemli hazırlıklar yaparak maç saati için geri sayımın başladığını söyledi.

Organizasyon ile Muğla'nın bir ilke imza atmaya hazırlandığını belirten Çeker, "Şampiyonada Türkiye Voleybol A Milli Takımı'nın yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Belçika Voleybol A milli takımları mücadele edecek. Bu dev organizasyonun ilimize verilmesi nedeni ile federasyon başkanımıza, altyapıdaki ve salonun hazırlanmasında insan üstü bir çaba sarf eden Marmaris Belediye Başkanı ile çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğin 13-15 Temmuz'da Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda yapılacağını, maçlardan sonra voleybolda Avrupa'nın en büyüğünün belli olacağına işaret eden Çeker, şöyle konuştu:

"Muğla, uluslararası ve ulusal sportif etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şüpnhesiz kentin sahip olduğu doğal ve kültürel zenginliklerin de bunda etkisi var. Son zamanlarda sık sık ev sahipliği yaptığımız etkinliklere bir yenisi daha eklendi. 4 ülkenin katılacağı şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. İlimizde bu tür etkinliklerin devam etmesi için çalışmalarımız devam ediyor."

Çetin, karşılaşmalara tüm Muğla halkını davet etti.

Kaynak: AA