Gençlerbirliği Testten Geçiyor

ANKARA - Gençlerbirliği'nde futbolculara, "sabah test akşam antrenman" uygulaması devam ediyor.

Sezon hazırlıklarını yeni teknik direktörü Metin Diyadin ve ekibi yönetiminde, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde sürdüren Gençlerbirliği'nde, laktat testlerinin ardından bu sabah da futbolculara izokinetik testleri uygulanmaya başlandı. Ankara Üniversitesi Spor Hekimliği Bölümü ile başkent kulübü sağlık ekibinin birlikte yürüttüğü çalışmanın yanı sıra futbolculara "omegawave testleri" de yapılacak. Kulüp Genel Menajeri Cem Onuk'un Ankara Üniversitesi BESYO Başkanı Prof. Dr. Mithat Koz ile yaptığı protokol doğrultusunda Milan, Ajax ve Barcelona gibi Avrupa'nın güçlü ekiplerinde yapılan omegawave testleri kırmızı siyahlı futbolculara da uygulanacak.

-Bilgi yarışmasıyla sezona hazırlık-

Öte yandan teknik direktör Metin Diyadin, futbolcularını "bilgi yarışmasıyla" sezona hazırlıyor.

Başkent temsilcisinde akşam antrenmanına koşuyla başlayan kırmızı siyahlı futbolcular koordinasyon çalışmasının ardından Diyadin tarafından 5 gruba ayrıldı. Genç teknik adam, sahada koşu halindeki futbolcularından çeşitli noktalara konulan soruları cevaplandırmalarını istedi. Yarışmayı, en fazla soruyu doğru yanıtlayan Aykut'un kaptanlığını yaptığı Milan, Serkan Yanık, Jimmy ve Yusuf Emre Giltekin'den oluşan ekip kazandı.

Gençlerbirliği'nde yarın sabah yine futbolculara testler uygulanacak, sezon hazırlıklarına ise akşam yapılacak idmanla devam edilecek.

Kaynak: AA