Çine Gümüşkaya’yı İstiyor

Bölgesel Amatör Lig’in Aydınlı temsilcilerinden Çine Madranspor, geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923’te forma giyen Emre Gümüşkaya ile anlaşma zemini arıyor.

Geçtiğimiz sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen ve Aydınspor 1923’ün BAL’da şampiyon olduğu sezonda kadrosunda bulunan Orçun Akgün ve Agah Oktay, Serhat Yağlı ve Tekirdağspor’dan Şener ile anlaşan sarı-yeşilli ekip, şimdi de gözünü Aydınspor 1923’te iki sezon önce iyi bir sezon geçiren ancak geçtiğimiz yıl pek forma şansı bulamayan Emre Gümüşkaya’ya göz dikti.

Sökeli futbolcu Emre Gümüşkaya’nın profesyonel liglerden herhangi bir takımla anlaşmaması halinde Çine Madranspor’da forma giyeceğini belirten teknik direktör Göksel Özdemir,“Emre gibi profesyonelden gelebilecek oyuncular var. Ancak, onlar da transfer dönemini bekliyor. Çine Madranspor iki sezondur büyük bütçeler harcamış. Bu yıl ise bütçemize göre hareket edeceğiz. Ancak, hedefe oynayan güçlü bir ekip kuracağız. Seyircimize oynadığı futbolla zevk veren bir takım olacağız” dedi.

Kaynak: İHA