Akhisar Belediyespor, Yeni Sezonun İlk Çalışmasını Yaptı

MANİSA - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan çalışmaya iç transferde halen anlaşmaya varılamayan Gekas ve Emrah Eren katılmazken, izinleri devam eden kaleci Oğuz, Bruno ve Luciano'nun yarın Akhisar'a geleceği bildilrildi.

Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen seneki kadroyu büyük ölçüde koruduklarını, Emrah Eren'le anlaşmada bir sorun olmayacağına inandığını, Yunan golcü Gekas'tan da haber beklediklerini kaydetti.

Gazetecilerin kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel'in "Gekas, 24 saat içinde gelmezse belirlediğimiz fiyatı getirsin bonservisini alsın" açıklamasının hatırlatması üzerine, Hamzaoğlu, "O tabii ki yönetimin tasarrufudur, Benim Gekas ile bir temasım olmadı, haber bekliyoruz" diye konuştu.

Hamzaoğlu, yönetim kurulunun görüşmelerini sürdürdüğü Mehmet Akyüz'ü takımda görmek istediğini belirterek, "Şu an 4-5 futbolcu ile görüşüyoruz. Diğer transferlerimizle ilgili önümüzdeki hafta her şey netleşecek" dedi.

Çalışmalarını bir süre kendi tesislerinde sürdürecek Akhisar Belediyespor, daha sonra 15-29 Temmuz tarihlerinde Almanya'nın Oberstaufen kentinde kamp yapacak. Ege temsilcisi, aralarında Basel ve Freiburg'un bulunduğu toplam 4 ekiple hazırlık karşılaşması oynayacak.

Kaynak: AA