Ak Parti Heyetinden Eskişehirspor'a Ziyaret

ESKİŞEHİR - AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya ve AK Parti İl temsilcileri, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti.

Hoşcan, kabulünde yaptığı konuşmada, artık beyaz bir sayfa açarak yeni bir döneme girdikleri vurguladı.

Yeni stadyumun inşaatının çok önemli olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

"Ayrıca artık bu kulübün kendine ve şehre yakışır yeni bir tesise ihtiyacı var. Böyle bir imkanımız olduğu takdirde bu tesisleri de altyapımıza bırakmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi artık sözde değil özde altyapı çalışmasına başladık. Tesis konusu altyapımıza büyük fayda sağlayacak. Hepimizi birleştiren Eskişehirspor için vekillerimiz ve başkanlarımızla ne gerekiyorsa yapacağız. Kongre öncesi başarı dileklerini eksik etmeyen ve kongre sonrasında da bizleri ilk kutlayanlardan olan sayın vekillerimiz ve başkanlarımıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz."

Koca da her zaman Eskişehirspor'un yanında olacaklarını belirtti.

Eskişehirspor'un yeni stadı konusunda gereken ne varsa yapmaya devam edeceklerine değinen Koca, "Şu anda zemin iyileştirmeleri gerçekleştiriliyor. Stadın inşası artık yoluna girdi. 2 sene içinde teslim edilecek. Ayrıca ödenekleri onaylanan tam olimpik kapalı yüzme havuzu ve 3 bin 500 kişilik spor salonunu da aynı bölgeye yaparak o bölgeyi 24 saat yaşayan bir spor kampüsü haline getireceğiz" dedi.

Kaynak: AA