Masa Tenisi Sporcuları Başarıya Doymuyor

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren Derya Tuncal, Alican Şeker ve Antrenörleri Ömer Tekin İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

9-12 Nisan 2013 tarihleri arasında Zonguldak ilinde düzenlenen Üniversiteler arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında ilimiz Masa Tenisi Sporcusu Derya Tuncal tek bayanlarda Türkiye birincisi, takım halinde ise Türkiye İkincisi oldu. Alican Şeker ise 1-4 Haziran 2013 tarihleri arasında Kocaeli ilinde düzenlenen Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında çift erkeklerde Türkiye birincisi tek erkeklerde ise Türkiye üçüncüsü olması nedeniyle alınan başarıları İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile paylaştılar.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, ziyarette Türkiye şampiyonalarından dereceler ile dönen başarılı sporculara altın ile ödüllendirerek onura etti.

Fındıklı, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını ifade ederek, “Bu başarılar, gerek tesislerimiz, gerek antrenörümüz sporcularımızın hizmetinde oldukça yoğun çalışmalar neticesinde alınıyor. Bundan sonrada başarılı sonuçların alınacağına inanıyorum. Masa Tenisi sporcularımız Derya Tuncal ile Alican şeker’in Masa Tenisi Türk Milli takımının değişmeyen isimleri olacak. Ben sporcularımızı ve antrenörleri Ömer Tekin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA