Galatasaray Lisesi’nde Pilav Günü Yapıldı

Galatasaraylılar Derneği’nin organize ettiği Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü bugün Galatasaray Lisesi’nde yapıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’ın da katıldığı Geleneksel Pilav Günü'nde eski kuşak öğrencileri bir araya geldi. Bu sene 79’uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Pilav Günü mezuniyetlerinin 50. yılını kutlayan eski mezunların ön bahçedeki Atatürk heykeline çelenk konması ve saygı duruşu ile başladı.

Tören Tevfik Fikret Salonu’nda devam etti. Eski Başkan Ali Tanrıyar'ın yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından açılış konuşmasını Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp yaptı. Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaraylılar Derneği Polat Bengiserp, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz ve Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga’nın konuşmasıyla süren plaket töreninde mezuniyetlerinin 50. yılını dolduran Galatasaray Lisesi eski öğrencileri plaketlerini aldı. Programın sunuculuğunu ise 120. dönem öğrencisi olan Erdinç Çetinçelik yaptı.

Saat 12.30’da bahçede başlayan pilav servisiyle bahçede tekrar bir araya gelen öğrenciler, 19. Şampiyonluk Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirirken Grand Cour Ali Sami Yen Stadı’nda yapılan Sultani Futbol Turnuvası organizasyonla eski günleri andılar. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA